Μενού Κλείσιμο

Η βάση ProQuest One Academic

Με την ProQuest One Academic, τέσσερα βασικά διεπιστημονικά προϊόντα – ProQuest Central, Academic Complete, Academic Video Online και ProQuest Dissertations & Theses Global – είναι πλέον διαθέσιμα και μπορούν να αναζητηθούν πολλαπλά στην ίδια φιλική προς το χρήστη, βραβευμένη πλατφόρμα ProQuest. Η βάση ProQuestOne Academic περιλαμβάνει τα εξής:

  • 21,000+ επιστημονικά και ακαδημαϊκά περιοδικά με κάλυψη όλων των κλάδων και με βασικούς επιστημονικούς τίτλους σε όλα τα πεδία.
  • 66,000+ βίντεο για τη διδασκαλία και τη μάθηση

– Βίντεο με αναφορές σε προγράμματα σπουδών: ντοκιμαντέρ, συνεντεύξεις, παραστάσεις, ειδησεογραφικά προγράμματα και ενημερωτικά δελτία, μαγνητοσκοπημένες καταγραφές, διαφημιστικά μηνύματα και πρωτότυπα βίντεο.

– Το ευρύτερο φάσμα θεματικών πεδίων, συμπεριλαμβανομένης της ανθρωπολογίας, των επιχειρήσεων, της συμβουλευτικής, της ταινίας, της υγείας, της ιστορίας, της μουσικής και πολλά άλλα.

  • 150,000+ ηλεκτρονικά βιβλία

–  Μεταφορτώσεις κεφαλαίων χωρίς περιορισμούς, επισημάνσεις κειμένου, παραπομπές, σημειώσεις.

  • Πάνω από 5 εκατομμύρια Διδακτορικές και Διπλωματικές Διατριβές όλων των θεματικών αντικειμένων από τις οποίες 2.7 εκατομμύρια δίδουν πρόσβαση σε όλο το κείμενο της εργασίας.
  • 2,000+ σύγχρονες πήγες ειδήσεων

– Περιλαμβάνει το πιο πρόσφατο παγκόσμιο περιεχόμενο ειδήσεων με αρχείο από την δεκαετία του 1980.

–  Τοπική και παγκόσμια κάλυψη που επιτρέπει στους ερευνητές να παρακολουθούν ειδήσεις στη γεωγραφική πηγή, συμπεριλαμβανομένων των βασικών εθνικών και περιφερειακών εφημερίδων που χρειάζονται οι ερευνητές από κάθε περιοχή του κόσμου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο