Μενού Κλείσιμο

Που θα μας βρείτε

Διεύθυνση Βιβλιοθήκης και πρόσβαση στη Βιβλιοθήκη

Από το Μάρτιο του 2016, η Εξ @ποστάσεως Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στεγάζεται σε κτίριο που βρίσκεται στην οδό Πατρών Κλάους 183, Τ.Κ. 26335 Πάτρα.

Οι παρακάτω οδηγίες πρόσβασης θα σας βοηθήσουν να κατευθυνθείτε στη Βιβλιοθήκη:

Από το κέντρο της Πάτρας στη Βιβλιοθήκη, με αυτοκίνητο

Από το κέντρο της Πάτρας ακολουθείστε την οδό Γούναρη μέχρι το τέρμα της (όπου και μετονομάζεται σε οδό Καλαβρύτων). Μετά ακολουθείστε την οδό Καλαβρύτων μέχρι το τέρμα της (όπου μετονομάζεται σε οδό Πατρών Κλάους). Κατόπιν ακολουθείστε την οδό Πατρών Κλάους  και όταν βρείτε τον κυκλικό κόμβο των Τ.Ε.Ι. στρίψτε αριστερά όπου σύντομα θα συναντήσετε φανάρια. Στα 100 μέτρα περίπου μετά τα φανάρια αριστερά,  βρίσκεται η Βιβλιοθήκη

 Από το κέντρο της Πάτρας στη Βιβλιοθήκη, με λεωφορείο

Από το κέντρο της Πάτρας το λεωφορείο του Αστικού Κτελ Πατρών (Γραμμή Νο 7) με αφετηρία που βρίσκεται στην οδό Ερμού και Κανακάρη, έχει δρομολόγια που μπορούν να εξυπηρετήσουν τους χρήστες της Βιβλιοθήκης όλες τις μέρες της εβδομάδας. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα Αστικά Κτελ Πατρών Α.Ε. (τηλ.: 2610 453930, email: info@astikopatras.gr και URL: http://www.astikopatras.gr/ (όπου είναι αναρτημένα και τα δρομολόγια).

 Από Αθήνα, Στερεά Ελλάδα (μέσω Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου) και Δυτική Πελοπόννησο με αυτοκίνητο

Αφού έχετε εισέλθει στην Περιμετρική Πατρών βγαίνετε στην έξοδο Νο 28 «Γλαύκου» όπου εισέρχεστε στην οδό Γλαύκου. Στην πρώτη διασταύρωση στρίβετε δεξιά (στην οδό Πατρών Κλάους) και αμέσως μετά συναντάτε μία μεγάλη κυκλική διασταύρωση όπου στρίβετε αριστερά (πάλι στην οδό Πατρών Κλάους). Στο ένα χιλιόμετρο περίπου, από την κυκλική διασταύρωση, θα βρείτε τη Βιβλιοθήκη στα δεξιά σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο