Μενού Κλείσιμο

Μηχανή Αναζήτησης Ηλεκτρονικών πηγών SUMMON

Τι είναι η υπηρεσία «Summon Discovery»;

Η Υπηρεσία Ενιαίας Αναζήτησης στις Ηλεκτρονικές Πηγές της Βιβλιοθήκης – Summon Discovery Service είναι μια υπηρεσία αναζήτησης της εταιρείας Proquest που προωθεί την ενοποιημένη αναζήτηση σε όλα τα ηλεκτρονικά περιοδικά, ηλεκτρονικά βιβλία, βιβλιογραφικές βάσεις και βάσεις πλήρους κειμένου από συνδρομές και αγορές του ΕΑΠ καθώς και σε όλες τις ψηφιακές πηγές της Κοινοπραξίας του Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (HEAL Link), παρέχοντας έναν ευκολότερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο για τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΕΑΠ να ανακαλύψουν τη συλλογή της Βιβλιοθήκης, συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση της ερευνητικής της αξίας.

Επίσης, εκτός από τις Ηλεκτρονικές Πηγές της Βιβλιοθήκης, ανακτά αποτελέσματα και από υλικό ανοικτής πρόσβασης (open access), όπως π.χ. είναι το «OpenAIRE-Advance» (συνέχεια του «OpenAIRE») το οποίο είναι έργο στην υλοποίηση του οποίου έχει προχωρήσει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (Σ.Ε.Α.Β.) με τη συνεργασία του Ερευνητικού Κέντρου «Αθηνά» για την υποστήριξη της Ανοιχτής Πρόσβασης και των Ανοιχτών Δεδομένων στην Ευρώπη. Αναφορικά με αυτό θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή μιας και είναι ένα project in progress ίσως προσωρινώς να υπάρχει υλικό που να παραπέμπει σε σελίδα όπου αναφέρεται το εξής: no publication found.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αναζήτησης στην υπηρεσία παρακαλούμε επισκεφθείτε το σύνδεσμο: Οδηγίες Χρήσης της Υπηρεσίας Ενιαίας Αναζήτησης στις Ηλεκτρονικές Πηγές της Βιβλιοθήκης – Summon Discovery Service.

Για να εισέλθετε στην Υπηρεσία Ενιαίας Αναζήτησης στις Ηλεκτρονικές Πηγές της Βιβλιοθήκης – Summon Discovery Service, πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο