Λειτουργία Παραρτήματος της Εξ @ποστάσεως Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης στην Αθήνα

Αγαπητές/οί,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Δευτέρα 22/1 λειτουργεί παράρτημα της Εξ @ποστάσεως Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης στην Αθήνα.

Κύριος σκοπός του Παραρτήματος είναι η υποστήριξη της εκπαίδευσης των φοιτητών, η ανάπτυξη της έρευνας και η δημιουργία ενεργών κοινοτήτων φοιτητών. Ειδικότερα, η λειτουργία του αποσκοπεί στο να διευκολύνει την πρόσβαση φοιτητών, καθηγητών αλλά και εξωτερικών χρηστών σε έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό, ενώ θα ενισχύσει τη γενικότερη εκπαιδευτική διαδικασία λειτουργώντας ως σημείο συνάντησης και συνεργασίας, ανάπτυξης ερευνητικών, εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Το Παράρτημα της Βιβλιοθήκης στεγάζεται στο ισόγειο ανακαινισμένου νεοκλασικού κτιρίου στο Κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Γραβιάς 4-6 και λειτουργεί καθημερινά 8.00 - 20.00 και Σάββατο 10.00- 16.00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Παράρτημα της Βιβλιοθήκης στην Αθήνα πατήστε εδώ, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε και με το Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης Κοινού είτε στο τηλέφωνο 210-9097242 είτε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..