Ανάρτηση Διπλωματικής Εργασίας στο Αποθετήριο του ΕΑΠ

Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Εκπόνησης Διπλωματικών Εργασιών του ΕΑΠ, οι φοιτητές οφείλουν να αναρτήσουν την Διπλωματική τους Εργασία (το τελικό κείμενο με τις τελικές διορθώσεις) εντός 15νθημέρου μετά από την επιτυχή παρουσίαση/εξέτασή της, στο Αποθετήριο του Ιδρύματος (apothesis.eap.gr).

Σχετικές οδηγίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης (lib.eap.gr), στον Οδηγό "Μάθετε πώς να κάνετε ανάρτηση Διπλωματικής Εργασίας στο αποθετήριο".

Επίσης, στον σύνδεσμο eeyem.eap.gr/services/guides/, θα βρείτε τις Προδιαγραφές Συγγραφής των Πτυχιακών/Διπλωματικών Εργασιών και το Πρότυπο Συγγραφής Πτυχιακών/Διπλωματικών Εργασιών.

Διευκρινίζουμε ότι:

  1. Το αρχείο της Δ.Ε. πρέπει να έχει μορφή pdf.
  2. Η Δ.Ε. πρέπει να βρίσκεται σε ένα ενιαίο αρχείο που θα περιλαμβάνει το εξώφυλλο, τον πρόλογο, το κύριο μέρος και πιθανά παραρτήματα ή/και συνοδευτικό υλικό (π.χ. χάρτες, διαγράμματα, εικόνες κ.λ.π.). Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται στη επιλογή εικόνων υψηλής ανάλυσης.
  3. Το αρχείο της Δ.Ε. δεν πρέπει να είναι κλειδωμένο (για αντιγραφή κειμένου ή/και εκτύπωση).
  4. Το μέγεθος της Δ.Ε. δεν πρέπει να ξεπερνά τα 30 ΜΒ.
  5. Σε περίπτωση υπέρβασης του ορίου των 30 ΜΒ μπορείτε να υποβάλετε ένα επιπλέον αρχείο αλλά μόνο για τα παραρτήματα και το συνοδευτικό υλικό.

Για την καλύτερη καθοδήγησή σας, η Βιβλιοθήκη του ΕΑΠ θα πραγματοποιήσει έναν κύκλο εξ αποστάσεως σεμιναρίων για την ανάρτηση των Διπλωματικών Εργασιών στο Αποθετήριο. Τα σεμινάρια αυτά, διάρκειας μισής ώρας περίπου, θα γίνουν με τη μέθοδο ζωντανής μετάδοσης (live streaming) μέσα από τη σελίδα της Βιβλιοθήκης στο YouTube. Οι ζωντανές μεταδόσεις θα γίνουν: Δευτέρα 4/9 έως Παρασκευή 8/9 (13:00-13:30) καθώς και Τετάρτη 13/9 έως Παρασκευή 15/9 (13:00-13:30).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν τη σελίδα της Βιβλιοθήκης στο YouTube τις συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες και να επιλέξουν το εικονίδιο "Ζωντανή Μετάδοση". Για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις παρουσιάσεις, οι μεταδόσεις αυτές θα αναρτηθούν στη σελίδα της Βιβλιοθήκης στο YouTube για παρακολούθηση μετά το τέλος των παρουσιάσεων.

Η παρούσα ενημέρωση απευθύνεται στους φοιτητές που παρουσιάζουν Διπλωματικές Εργασίες την περίοδο του «Σεπτεμβρίου 2017».

Για τεχνικές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Παντελή Αμπατζόγλου στο τηλ.: 2610 367-825 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ενώ για γενικές πληροφορίες και διευκρινίσεις με την κα Νίκη Παπαδοπούλου στο τηλ.: 2610 367-829 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ut.png