Εκπαιδευτικό σεμινάριο συγγραφής διπλωματικών εργασιών

grafontas-ti-diplomatiki

Η Εξ @ποστάσεως Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Ε.Α.Π. διοργανώνει το Σάββατο 31 Μαρτίου και ώρα 11:00 - 13:00 εκπαιδευτικό σεμινάριο για την Παρουσίαση βασικών ζητημάτων που αφορούν στη συγγραφή διπλωματικών εργασιών.

Το σεμινάριο, που θα γίνει στο χώρο της Βιβλιοθήκης (Πατρών Κλάους 183, Πάτρα), απευθύνεται σε φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για την εκπόνηση της διπλωματικής τους εργασίας.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Για τους εξ αποστάσεως χρήστες θα προγραμματιστεί άμεσα αντίστοιχο διαδικτυακό εργαστήριο, για το οποίo θα ενημερωθείτε μέσω της ιστοσελίδας της Βιβλιοθήκης (http://lib.eap.gr/el/) καθώς και με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Λεωνίδα Παπαχριστόπουλο (τηλ. 2610 367.821, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Η Εξ @ποστάσεως Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του ΕΑΠ μέλος του Δικτύου Ευρωπαϊκών Ερευνητικών Βιβλιοθηκών LIBER

Με ιδιαίτερη χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι μετά από πολύμηνες προσπάθειες, η Εξ @ποστάσεως Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του ΕΑΠ αποτελεί ισότιμο μέλος του Δικτύου των 400 Ευρωπαϊκών Ερευνητικών Βιβλιοθηκών LIBER (Ligue des Bibliothèques Européennes de Recherche – Association of European Research Libraries).

Μέλη του Δικτύου αυτού είναι βιβλιοθήκες καταξιωμένων Πανεπιστημίων, Ερευνητικών Ιδρυμάτων και φορέων διεθνούς εμβέλειας και μεγάλης ιστορικής παρουσίας, όπως: The British Library, η Βιβλιοθήκη του Open University, η Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας και της Ολλανδίας, η Βιβλιοθήκη Bodleian του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, η Βιβλιοθήκη του Cambridge University, η Βιβλιοθήκη της Σορβόννης, η Βιβλιοθήκη του UCL κ.α.. Η ένταξη της Εξ @ποστάσεως Βιβλιοθήκης ενισχύει την ελληνική παρουσία στο δίκτυο αυτό, που περιορίζεται μόλις στα έξι μέλη.

Το ερευνητικό έργο που παράγεται στο Ίδρυμα και η υποστήριξή του μέσω των προηγμένων υπηρεσιών της Εξ @ποστάσεως Βιβλιοθήκης καθώς και η δυναμική της, αποτέλεσαν τα κριτήρια ένταξης της τελευταίας στο LIBER. Το γεγονός αυτό μας τιμά ιδιαίτερα και ενισχύει το αίσθημα ευθύνης για τη διατήρηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της Εξ @ποστάσεως Βιβλιοθήκης του ΕΑΠ και την εξέλιξή τους.

Η συμμετοχή μας στο Δίκτυο LIBER, δημιουργεί νέες προοπτικές διεθνοποίησης και υποστήριξης της έρευνας που διεξάγεται στο ΕΑΠ και δίνει ευκαιρίες επικοινωνίας και συνεργασίας. Η ώσμωση που συντελείται εντός του LIBER αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο στην καθημερινή λειτουργία της Βιβλιοθήκης μέσα από νέες υπηρεσίες και προτάσεις για την υπηρέτηση της αποστολής της.

Η Εξ @ποστάσεως Βιβλιοθήκη του ΕΑΠ Συμμετέχει,Συμβάλλει,Συνεργάζεται.

 

Μαγνητοσκόπηση εκπαιδευτικού σεμιναρίου για Βάσεις Δεδομένων & Ηλεκτρονικά Βιβλία

Η Εξ @ποστάσεως Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του ΕΑΠ διοργάνωσε σε συνεργασία με την εταιρεία Proquest εκπαιδευτικό σεμινάριο την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 για την παρουσίαση της χρήσης Βάσεων Δεδομένων και Ηλεκτρονικών Βιβλίων. Η παρουσίαση έγινε από την κα Daniela Cason, εκπαιδεύτρια της εταιρείας ProQuest. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την μαγνητοσκοπημένη παρουσίαση Εδώ.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.

Περισσότερα Άρθρα...

ut.png